Hotspot

Hotspot:
Een magische avond, een wervelwind waarbij je van de eerste tot de laatste minuut niet weet wat je overkomt, een nacht waarvan je de ochtend erna beseft dat je dit nooit meer gaat meemaken… Dat krijgt Tielen op 14 oktober te beleven. Dat is Hotspot!

Willen we het festival Hotspot in één woord vatten, dan is dat UNIEK. Het programma is ongezien en ongehoord. De avond wordt geopend door een wervelende show waarbij gitaarvirtuoos Mauro Pawlowski (dEUS, Evil Superstars, …), Tielens trompettalent Jo Hermans (DAAN, Jef Neve, …) en Brassband de Kempenzonen het publiek op een bijzonder repertoire trakteren.
Banda Balboa wakkert het vuur in de spiegeltent extra aan. Banda Balboa is een twintigkoppig mambo- en afrobeatorkest dat speciaal voor Hotspot werd samengesteld. Bandleader Jo Hermans verzamelde het kruim van de Kempense muziekscene met muzikanten die hun strepen verdienden bij onder andere Hooverphonic, The Baboons, De Hukkelfukkers en MoodCollector. Stil blijven staan is simpelweg geen optie.

De Booty Rave Residents begeleiden met hun opzwepende dj-sets het publiek de nacht in. Hun roots liggen op het Kastelse festivalbegrip ‘Booty Rave’. Ondertussen spreiden hun vleugels veel verder en hebben ze in heel Vlaanderen tal van festivals doen ontploffen. En voor deze gelegenheid doen ze zelfs net iets meer…

Met de organisatoren StrauwntSound (het Kastelse collectief achter onder andere Booty Rave en Zomerbar De Gieterij), Koninklijke Fanfare De Kempenzonen Tielen, Jeugdhuis JeTi en Banda Balboa, betekent Hotspot ook een unieke samenwerking. Groot Kasterlee verenigd met als doel Tielen muziekdorp een onvergetelijke avond en nacht te bezorgen!

Programma:
19u30: Deuren Spiegeltent open
20u30 – 21u30: Mauro Pawlowski & Jo Hermans starring Brassband De Kempenzonen
22u00 – 23u00: Banda Balboa
23u00 – …: Afterparty met Booty Rave Residents (Spiegeltent & JeTi)

Tickets:
• Hotspot – concert + afterparty (19u30 tot …): 15 euro
• Voorverkoop: JeTi (Tielen), De Gieterij (Kasterlee), Den Heksenberg (Lichtaart), Den Eik (Gierle)
• Afterparty in Spiegeltent & JeTi (vanaf 22u30): Gratis

Locatie:
• Concert + afterparty: Spiegeltent, oude brandweerkazerne, Tielendorp 31, Tielen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *